Traiteur-slagerij Ton & Ginny de Wit

Traiteur-slagerij Ton & Ginny de Wit

Barbecue leverings­voorwaarden

Betalen

Alle orders onder de € 1000,- dienen contant of per pin te worden voldaan.
Onze chauffeurs beschikken over mobiele pin-apparatuur. Vooraf betalen kan natuurlijk ook. Bij het boeken van een barbecue vragen wij een aanbetaling van 25% van het factuurbedrag, bij bedragen boven de € 1000,- verlangen wij 4 dagen voor aanvang van het feest een aanbetaling van 75% en het restant bedrag kunt u contant (of per pin) voldoen bij einde party of achteraf per bank binnen 7 dagen.


Bezorgen

Indien gewenst, dan bezorgen wij bij u. Al onze prijzen zijn gebaseerd op afhalen in Heemstede. Dit geldt niet voor de Barbecue All inclusive menu's . Gratis bezorgen doen wij alleen in de plaatsen: Haarlem, Heemstede, Hoofddorp, Aerdenhout en Bennebroek en alleen bij een minimaal order bedrag van € 400,-
De bezorgkosten zijn afhankelijk van de plaats van levering en de grootte van de bestelling. We beschikken over gekoeld transport, dit in tegenstelling tot vele collega-leveranciers. Het voordeel hiervan is dat uw bestelling op de juiste temperatuur bij u thuis wordt bezorgd. Natuurlijk zijn hier ook extra kosten mee gemoeid; vandaar dat wij bezorg- en transportkosten berekenen. U kunt vragen naar het bezorging en ophaal tarief voor uw woonplaats.  De prijs is dus voor het bezorgen en ophalen dus uiteindelijk 4 keer de kilometer/loonkosten prijs.


Bezorgtijden

U kunt kiezen tussen bezorging in de ochtend of in de middag. De tijden zijn een indicatie maar zullen altijd zijn binnen deze tijden.

Route ochtend tussen 10.30 - 12.00 uur.
Route middag tussen 13.30 - 16.00 uur.


Ophalen

Ophalen is altijd in de openingstijden van de slagerij en meestal de dag later of na het weekend op maandag. We kunnen natuurlijk een tijd met u afspreken om de barbecue weer op te halen. Mocht het zo zijn dat de barbecue dezelfde avond weer opgehaald dient te worden zult u dit moeten melden bij het reserveren van de barbecue en daar rekenen wij dan een meerprijs voor van € 25.-. Indien wij zelf besluiten de barbecue weer op te halen omdat we deze weer nodig hebben of omdat we in de buurt zijn dan vervallen deze kosten uiteraard.


Andere voorwaarden

De locatie voor bezorging dient tot 15 meter van de plek met de auto bereikbaar te zijn. De ondergrond dient verhard te zijn dus niet met zand, gras of grind. Omdat onze barbecue's zijn 60 kilo en zijn en uitgevoerd met zwenkwielen daardoor mogen ze dus niet getild door onze medewerkers. Indien u niet over zo'n locatie beschikt dient u de barbecue zelf naar deze plek te verplaatsen en ook weer te zorgen dat hij met ophalen weer op de verharde plek staat.
Barbecue's dienen na gebruik droog en veilig te worden gestald.  Helaas komt het vaak voor dat dit niet het geval is waardoor er schade onstaat aan de barbecue die we dan aan u door moeten berekenen. Tevens is in het geval van diefstal de huurder (afnemer) verantwoordelijk en zullen wij de aanschafkosten aan u declareren.


Schoonmaak

U dient de barbecue schoon te maken indien u geen all inclusive menu heeft besteld. (u kunt dit afkopen door € 22.50 aan schoonmaak kosten te betalen)
Wij vragen u om na afloop van de barbecue de roosters even schoon te krabben met de meegeleverde schuurspons.

Onze chauffeurs (bezorgers) zijn niet verantwoordelijk voor de eventuele schade die er onstaat aan straatwerk, planten, tuin of welke schade dan ook. U dient zelf te zorgen dat de bezorgingsplek ruim en goed toegankelijk is.

Van al onze producten zijn de allergenen bekend, u kunt hiernaar vragen bij aankoop in onze winkel.